De ce trebuie sã îmi tot fie rușine din cauza unora care nu înțeleg nimic din simboluri sau patriotism?
A început vacanța, au început oamenii sã iasã la plajã, grãtar, pãdure etc.

Am și eu o întrebare! De ce ai veni din Brașov cu trei mașini și corturi pe malul lacului din Moacșa, în județul Covasna, sã îți deschizi larg portbagajul, sã îți agãți ostentativ un tricolor imens de el ca pe urmã sã dai muzica la maxim pe manele și lãutãrești? 

Zeci de oameni de pe mal se uitau cu tristețe la ei dar nimeni nu îndrãznea sã spunã nimic.

Persoana care tãia bilete era singurã și nu le-ar fi zis nimic de fricã sã nu și-o ia. Un grup de vreo opt tineri maghiari de lângã noi comentau în surdinã nesimțirea ãstora. I-am întrebat de ce nu le zic nimic, cã noi am ajuns tãrziu dar ei erau acolo de dimineațã. Mi-au spus cã nu se mai bagã sã spunã nimic pentru cã iar vor fi acuzați cã sunt ungurii rãi și s-au sãturat de conflicte.

              

Mi-aș dori ca atunci când marii patrioți își agațã tricolorul de ceva (mașinã, barcã, bicicletã etc.) sã se gândeascã bine cã prin tricolor reprezintã o nație! Dacã tot ești mândru cã ești român, comportã-te exemplar, ca cei care recunosc tricolorul sã se bucure de ce reprezintã!

De ce trebuie sã îmi tot fie rușine din cauza unora care nu înțeleg nimic din simboluri sau patriotism dar abuzeazã de steaguri și imnuri, punând iar și iar poporul ãsta într-o luminã proastã?!