Angyalkaraván – ezzel két ember arcára is mosolyt csalhatsz

Angyalkaraván – ezzel két ember arcára is mosolyt csalhatsz

Idén második alkalommal indult útjára az angyalkaraván, bár csak szimbolikusan. Tavaly városról városra vándorolt a karaván és vitte 45 erdélyi kézműves, kistermelő munkáit, hogy kicsit varázslatosabb legyen a karácsony. Idén minden kicsit más, így más lett a karaván is. Virtuális térben, futárszolgálatok kerekeit használva gurul idén a sok szívvel-lélekkel készített ajándék hozzátok.

A webshopban 123 erdélyi kézműves, kisvállalkozó több, mint 800 terméke közül lehet válogatni. A könnyebb átláthatóság érdekében a termékeket 10 kategóriába osztottuk: nők, férfiak, picik, kicsik és fiatalok részére is választhatunk ajándékot, de kerülnek dekorációk, házi finomságok, praktikus dolgok, zero waste termékek is, sőt, a szervezők még a négylábú barátainkra is gondoltak.

Szerdától meg jönnek a szolgáltatások, azoknak akik inkább élményt ajándékoznának és nem tárgyakat.

Bár termelőként nagyon hiányoljuk a személyes találkozást, egymásra mosolygást, a vásári hangulatot, ennek is megvan a maga előnye. Idén, hogy mindenki a saját műhelyéből vesz részt a vásáron, személyre tudjuk szabni a termékeket, mindenki igényének megfelelően. Megtetszik egy minta, de inkább más színben találna a nappalidba? Vagy más illatban szeretnéd? Ezek idén mind megoldhatók.

Az Angyalkaraván célja, hogy minél több emberhez ejuttassa az erdélyi kistermelők hírét, hogy népszerűsítse a helyi, kézműves, környezettudatos termékeket, hogy összekösse a vállakozókat a vásárlókkal. Ha úgy érzed, hogy szívesen vásárolnál idén kézműves ajándékokat, ezzel két ember arcára is mosolyt csalva, előszőr a termelőjére, másodjára a megajándékozottéra, látogass el a weboldalunkra.

www.angelcaravan.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.