Spiritul întreprinzãtor face rãdãcini în Gãgãuzia: afaceri inedite – aburire în butoiul din cedru
Spiritul întreprinzãtor face rãdãcini în Gãgãuzia: afaceri inedite – aburire în butoiul din cedru

Spiritul intreprinzãtor occidental începe sã facã rãdãcini și în Gãgãuzia, teritoriul autonom al Republicii Moldova. Regiunea fiind nu foarte bogatã, capitalul de pornire fiind minim, întreprinzãtorii sunt nevoiți sã completeze aceste lipsuri prin idei originale, specifice locului.

     

Elizaveta Arnãut, tînãrã doamnã antreprenoare, și-a deschis recent o afacere ineditã în orașul Comrat, UTA Gãgãuzia, Republica Moldova. A realizat cu succes ideea de proiect participând la seminare unde și-a dezvoltat competențele de scriere și realizare a proiectelor. 

Salonul nou-deschis oferã servicii inedite: aburire în butoiul din cedru. O procedurã complexã dureazã 45-50 de minute, costã 200 de lei și include în sine 15-20 minute de aburire în butoiul respectiv apoi vizitatorului i se propune sã se odihneascã 15 minute, fiind invelit cu o peliculã; urmeazã masajul relaxant cu uleiuri fine. 

Ca încheiere a procedurii complexe pacientul este servit cu o canã de ceai din plante medicinale. 

– Vizitatorii salonului se pot trata de anumite boli ale articulațiilor sau ale cãilor respiratorii. Procedura de aburire în butoiul din cedru ajutã la eliminarea toxinelor din organism. Într-o singurã sesiune se ard 900 de calorii – spune Elizaveta Arnãut.
 
                                                                   ***
Salonul Fito&Prof se gãsește în orașul Comrat str. Pobeda 69/1.Se poate apela la numãrul: +37369742969