Printez si imaginile

Jenei Imre a devenit consilierul sportiv al lui Orbán Viktor

2019-03-10Jenei Imre a declarat presei, că nu avea cum să refuze această ofertă, deoarece îl știe de mult pe Orbán Viktor și îi apreciază preocuparea sa pentru sportul maghiar, preocupare care în Ardeal este reprezentată de Academiile de Sport din Secuime (fotbal, hochei,box) respectiv de planurile similare din Sălaj.

Jenei Imre a devenit consilierul sportiv al lui Orbán Viktor

Jenei Imre a devenit consilier sportiv al primului ministru al Ungariei, Orbán Viktor. Unul dintre cel mai populari antrenori al României a acceptat propunerea fără a sta pe gânduri, deoarece investițiile sportive efectuate în România de guvernul maghiar în regiunile locuite într-un procentaj semnificativ de maghiari, a dat roade neașteptat de repede. 


                  Centrul Metodic și Medical al Academiei de Hochei din Cskszereda (Miercurea Ciuc)

Jenei Imre a declarat presei, că nu avea cum să refuze această ofertă, deoarece îl știe de mult pe Orbán Viktor și îi apreciază preocuparea sa pentru sportul maghiar, preocupare care în Ardeal este reprezentată de Academiile de Sport din Secuime (fotbal, hochei,box) respectiv de planurile similare din Sălaj.

     

– Am 81 de ani, așa că am ales consilierea la telefon, o dată pe săptămână, discutând mai ales despre viitoarea Academie de Sport din Bihor. Îl aștept la Oradea, când planurile sunt finalizate, să alegem împreună locul acestei instituții – declara Jenei Imre.

Știrea este comentată de presa maghiară și română în diferite feluri – de la comparația cu fuga Nadiei Comăneci până la ”românizarea sportului maghiar” –, cele mai interesante fiind însă acelea, care se referă la seriozitatea și severitatea maestrului Jenei Imre, care a avut multe conflicte pe teme administrativ-sportive la începutul anilor 90, cănd a preluat pentru scurt timp și selecționata de fotbal a Ungariei.

Sok sikert Jenei Imre! Mult succes, nea Imi!


Printeaza