Printez si imaginile

De ce trebuie să îmi tot fie rușine din cauza unora care nu înțeleg nimic din simboluri sau patriotism?

2019-06-17Mi-aș dori ca atunci când marii patrioți își agață tricolorul de ceva (mașină, barcă, bicicletă etc.) să se gândească bine că prin tricolor reprezintă o nație! Dacă tot ești mândru că ești român, comportă-te exemplar, ca cei care recunosc tricolorul să se bucure de ce reprezintă!

A început vacanța, au început oamenii să iasă la plajă, grătar, pădure etc.

Am și eu o întrebare! De ce ai veni din Brașov cu trei mașini și corturi pe malul lacului din Moacșa, în județul Covasna, să îți deschizi larg portbagajul, să îți agăți ostentativ un tricolor imens de el ca pe urmă să dai muzica la maxim pe manele și lăutărești? 

Zeci de oameni de pe mal se uitau cu tristețe la ei dar nimeni nu îndrăznea să spună nimic.

Persoana care tăia bilete era singură și nu le-ar fi zis nimic de frică să nu și-o ia. Un grup de vreo opt tineri maghiari de lângă noi comentau în surdină nesimțirea ăstora. I-am întrebat de ce nu le zic nimic, că noi am ajuns tărziu dar ei erau acolo de dimineață. Mi-au spus că nu se mai bagă să spună nimic pentru că iar vor fi acuzați că sunt ungurii răi și s-au săturat de conflicte.

              

Mi-aș dori ca atunci când marii patrioți își agață tricolorul de ceva (mașină, barcă, bicicletă etc.) să se gândească bine că prin tricolor reprezintă o nație! Dacă tot ești mândru că ești român, comportă-te exemplar, ca cei care recunosc tricolorul să se bucure de ce reprezintă!

De ce trebuie să îmi tot fie rușine din cauza unora care nu înțeleg nimic din simboluri sau patriotism dar abuzează de steaguri și imnuri, punând iar și iar poporul ăsta într-o lumină proastă?!


Printeaza