Miercuri, 22 Mai 2019
Miercuri, 22 Mai 2019


Spooort! / De ce maghiarii au 4 puncte și noi doar 1?

De ce maghiarii au 4 puncte și noi doar 1?

Fiindcă maghiarii au o strategie națională de dezvoltare a fotbalului și a sporturilor de echipă, au investit serios în academii de fotbal, în infrastructura sportivă și au un selecționer, care a "umblat" la stilul de joc al echipei, imprimându-i o atitudine pozitiv-ofensivă și extrem de curajoasă, având în vedere potențialul și calitățile jucătorilor maghiari.

Nu o văd să aibă succes în fața unei echipe care poate schimba cu usurință ritmul jocului, dar Ungaria a realizat deja enorm, cu cele 4 puncte cucerite.                                                      Dzsudzsák și...


Tot respectul pentru această echipă maghiară, căreia îi doresc să se califice în optimi, fiindcă chiar o merită...

În sfârșit, problema cu Iordănescu... Din punctul meu de vedere, un personaj aservit sistemului, încă din anii 1990, un om promovat politic și în prezent, un antrenor cu o gândire măruntă, îngrămădită, care te face să îl regreți până și pe Pițurcă, fără capacitatea de a analiza în profunzime și de a lua decizii corecte, în timp foarte scurt...                                                              Keserû...  


Ce s-a întâmplat în repriza a doua a jocului cu Albania, este elocvent...

Vă readuc în memorie repriza a doua a jocului România-Bulgaria de la Euro 96 și prelungirile cu Suedia din 94... A analizat vreodată presa de sport, cu onestitate, prestația de antrenor a lui Iordănescu și în aceste 2 jocuri?

Prima dată săpăm tranșee și clădim cazemate, ca să nu primim gol, atacul fiind doar ultima opțiune de luat în calcul... Dacă ar fi avut un dram de curaj, de nebunie, poate că am fi jucat semifinala cu Brazilia.

Sau poate aveam acum 4 puncte...
 
Sus