Miercuri, 18 Septembrie 2019
Miercuri, 18 Septembrie 2019


Spooort! / Maghiarii aduc AC/DC la olimpiada din Pjongcsang – arbitrii erau să leșine la programul adolescentei Tóth Ivette

Maghiarii aduc AC/DC la olimpiada din Pjongcsang – arbitrii erau să leșine la programul adolescentei Tóth Ivette

Reprezentanta Ungariei la Olimpiada de Iarnă din Pjongcsang, Tóth Ivette, a făcut spectacol la patinaj, prezentându-și programul scurt pe muzică rock, din repertoriul formației AC/DC, Back in black și Thunderstruck.

Nu numai spectatorii dar și comentatorii de specialitate au fost surprinși de Tóth Ivette, unii recunoscând că nu credeau că AC/DC poate pătrunde pe patinoarele olimpice și apărea pe scena de gheță prin concurenți purtând haine specifice de rocker.


    


Fenomen rar în lumea comentariilor de specialitate: mulți au recunoscut în transmisiile directe că Ivette a revoluționat coreografia patinajului olimpic.

Cel mai original comentariu l-a făcut Juliet Macur, reporterul sportiv al New York Times, care scria, că arbitrii mai în vârstă erau în pragul leșinului...

”New favorite skater ever: Ivett Toth, who is skating to AC/DC's Back in Black and Thunderstruck. I feel like I'm at an NFL game. (Or working out in the gym.) She's wearing what looks like leather biker gear. The old judges are nearly fainting. You be yourself, girl!”

Ivette are 18 ani, este din Budapesta, și este o rockeriță convinsă.
Sus