Miercuri, 13 Noiembrie 2019
Miercuri, 13 Noiembrie 2019


Metalmăcire / FILMUL BIOGRAFIC QUEEN ÎN MAGHIARĂ

În anul 2018 puțini oameni există pe planeta noastră sacră care să nu fi auzit de trupa Queen măcar o dată în viață. Prin urmare, anunțul lui Brian May în anul 2010 că un film biografic despre viața lui Freddie Mercury și trupa în cauză este în producție a fost unul incendiar. Fanii Queen au detonat internetul și rețelele de socializare și au împrăștiat vestea cea bună – totuși unele locruri s-au dovedit a nu fi în regulă.


În următorii ani Sacha Baron Cohen a fost ales să-l interpreteze pe legendarul Mercury dar succesul lui cu filmele parodice „Ali G” și „Borat” l-a făcut necorespunzător rolului – prezența lui creând un efect comic nedorit pentru drama actuală muzicală. Așa a ajuns Rami Malik să devină actorul potrivit pentru filmul botezat „Bohemian Rhapsody” care, trecând printr-un „development hell” extensiv, a ajuns la faza trailerelor (filmul complet va lovi cinematografele pe 2 Noiembrie 2018).


Trecând prin nenumărați regizori, Bryan Singer a fost ales să primească creditul pentru film – deși el fusese concediat pe parcurs din cauza conflictelor interpersonale cu Malik și numeroaselor probleme de neseriozitate (el terminase două treimi din proiect și în final a fost înlocuit de  Dexter Fletcher – sub ghidajul chitaristului Brian May, desigur).


Vestea cea bună pentru comunitatea maghiară este că filmul va fi sincronizat totalmente. Trailerul impresionantului proiect poate fi vizionat mai jos în maghiară. Haideți să sărbătorim bijuteria aceasta a istoriei muzicii Rock împreună! Keep rollin’!Sus