Miercuri, 11 Decembrie 2019
Miercuri, 11 Decembrie 2019


Holocen / Bianca Bâlc: Să vorbim și despre relațiile bune dintre români și maghiari

Bianca Bâlc: Să vorbim și despre relațiile bune dintre români și maghiari

Din punctul meu de vedere,există o relație bună între elevii care învață în școli mixte! Spre marea mea bucurie,am văzut gesturi frumoase între acești copii,care se joacă împreună,se ajută reciproc și își petrec chiar și timpul liber împreună, devenind astfel prieteni,nu doar colegi de școală! 

În ceea ce privește relația între colegi/profesori pot să vă spun că sunt fericită pentru că am descoperit oameni buni, profesioniști, corecți, educați,care sunt mereu preocupați să ofere tot ce-i mai bun elevilor! 


                                                           Huedin - Bánffyhunyad (jud.Cluj)

Conviețuirea și colaborarea în astfel de școli,din experiența mea, pot afirma că sunt foarte frumoase, solide,bazate pe respect și încredere reciprocă! Eu am prieteni buni din rândul colegilor maghiari de care sunt mândră și cu care îmi petrec mult timp și după școală!

Excursii împreună,zile naționale (1dec./15 martie),cercuri pedagogice sau inspecții unde toți ne-am implicat și ne-am ajutat reciproc…Eu am avut cerc pedagogic și copiii au ținut la final un mic spectacol, dansând și cântând atât românește, cât și ungurește!

Sus