Marţi, 22 Octombrie 2019
Marţi, 22 Octombrie 2019


Kontakt / Standul 溮nutului Secuiesc la Bucure演i

Standul 溮nutului Secuiesc la Bucure演i

溮nutul Secuiesc a fost promovat ca destinaie turistic la t漷gul naional de turism de la Bucure演i, prin intermediul unui stand interactiv al asociaiilor de turism din judeele Harghita 槐 Covasna. Al綟uri de Asociaia de Dezvoltare Intercomunitar Harghita 槐 Asociaia pentru Dezvoltarea Turismului din Judeul Covasna, au fost prezeni la stand reprezentani unit裻ilor turistice de la B緅le Harghita, Miercurea-Ciuc, Odorheiu-Secuiesc, T漷gu-Secuiesc, respectiv reprezentanii Hotelului Feny de la Miercurea-Ciuc.
 


„Judeul Harghita promoveaz mai cu seam programele de iarn, pachetele turistice pentru Cr綷iun 槐 Revelion, respectiv 螽 fiecare or cei care s-au 螽registrat la standul 溮nutului Secuiesc au ocazia de a c熇tiga un abonament de schi, valabil timp de dou s綯t緆滱i, 螽 regiunea schiabil Harghita. Totodat, persoanele care pe durata t漷gului, se intereseaz 螽 leg綟ur cu regiunea schiabil Harghita, pot beneficia de o reducere de 20% a serviciilor oferite aici” – a afirmat Mezey Zsolt, directorul Asociaiei de Dezvoltare Comunitar Harghita.

Pe l滱g materialele de promovare turistic 槐 pachetele de servicii, 螽 perioada 17-20 noiembrie, la Romexpo, vizitatorii au ocazia de a obine mai multe informaii 螽 ceea ce prive演e aceast regiune prin intermediul filmelor de promovare de pe site-ul www.visitinharghita.ro.J嫕 Szabolcs, directorul Asociaiei pentru Dezvoltarea Turismului din Judeul Covasna a inut s menioneze cu privire la acest eveniment c: „La t漷gul naional de turism de la Bucure演i promov緆 ofertele de Cr綷iun 槐 Revelion din zona Trei Scaune. 姷 acest sens, oferim zece pachete turistice pe care le prezent緆 prin intermediul materialelor promoionale 槐 care pot fi consultate 槐 pe pagina de web www.viziteazacovasna.ro. Pentru a face standul mult mai atractiv am adus pentru vizitatori cele 榮pte minuni din judeul Covasna. Acestea pot fi vizionate prin intermediul ochelarilor 3D, exist 槐 o variant printat a acestora, cei interesai put滱d, prin intermediul creioanelor colorate s se familiarizeze 槐 s prind gustul de a ne vizita zona.
 


Am constatat c indiferent de v漷st, majoritatea vizitatorilor standului este interesat de modalitatea de promovare interactiv a serviciilor turistice. Prin intermediul proiectului Off to Spas, ne adres緆 turi演ilor din Europa de Vest 槐 promov緆 turismul balnear. Vizitatorii sunt interesai mai cu seam de posibilit裻ile de practicare a schiului, programele de Cr綷iun 槐 Revelion, turismul balnear 槐 posibilit裻ile de drumeie.”

Sus