Luni, 16 Septembrie 2019
Luni, 16 Septembrie 2019


Kontakt / Sunt supărat tare rău pe tine, maghiarule!

Sunt supărat tare rău pe tine, maghiarule!

Sunt supărat tare rău pe tine, maghiarule! Cum de ce? Ce naiba, nici acum nu realizezi că voi sunteți de vină pentru toate relele din țara asta, în primul rând sunteți de vină că v-­ați născut în țara asta. De ce nu v-­ați născut în Ungaria? Din cauza voastră s-­a schimbat clima cu Vereștoiu vostru că a tăiat toate pădurile, voi sunteți de vină că nivelul nostru de viață e mai jos ca pe timpul lui nea Nicu, voi ziceți c­ă ați inventat pălinca și pe deasupra ne-­ați egalat și pe Arena Națională!

Cum naiba să nu fiu supărat, vouă nu vă plac manele, nici Bianca Drăgușanu și nici măcar nu vă băgați în panarama asta de campanie prezidențială unde noi ne țigănim de mama focului iar pe voi vă doare-­n bască, oricum știți că viitoarea putere oricare ar fi ea, va apela la susținerea voastră. Ca de obicei.

Mereu am fost la mâna voastră. Nu vă plac mititeii, vă place gulașul, nu vă place Florin Salam, vă place mai mult muzica de calitate, nu vă place berea și tulburelul, vă place pálinka și vinul de Tokaji, ce mai vreți ? Nu ne potrivim de nici o culoare. Vorba aia ... dragoste cu sila nu se face. Ce ziceți? Nu voi l­-ați autorizat pe Vereștoi să bărbierescă versanții?

Aha...Vouă nu vă plac scandalurile și vreți liniște? Aici aveți dreptate, cred că de­ aia vreți autonomie, noi de­ un sfert de secol numai în scandaluri o ținem, acum s­au supărat românii din diaspora pe noi, cei din țară. Asta e situația, ne freacă politicienii ăștia ai noștri cum vor, iar noi ne dăm în cap unu altuia pentru ca să facă ei burta mare.

Ce zici tu? Așa a vrut bunul Dumnezeu să vă nașteți aici? Ai dreptate, scuză-­mă, eram și eu puțin necăjit și mi-­o picat pe voi.

E bun și 1-­1 pe Arena Națională.

Sunt stresat acum cu alegerile astea , sincer nu știu cu cine votez, de­oparte sunt comuniștii iar de cealaltă românii mei care mi­-o tăiat salariul apoi m-­o dat în șomaj.

Ce zici? Așa ai pățit și tu?

Vezi tu frate maghiarule (nu-­mi place să-­ți zic ungur) nea Iancu al nostru e iar la modă.

Cum de ce? Mă simt ca cetățeanul lui turmentat, rătăcit în hățișul ăsta politic.

Da' pân' la urmă știi ceva? Hai cu mine să te cinstesc cu o pălincă și să vedem cum facem, aflăm noi care-­i răul mai mic?
Sus