Joi, 21 Noiembrie 2019
Joi, 21 Noiembrie 2019


Kontakt / CONCURS cu premii de 10 euro pe membru de familie

CONCURS cu premii de 10 euro pe membru de familie

Cu titlul Pârâuri subterane/Búvópatakok www.corbiialbi.ro lansează proiectul de popularizare a vieții normale, care își croiește drumul spre viitor ca un pârâu subteran, ajungând la lumina soarelui molcom dar plin de optimism. Aceste familii nu au reflectoare, nu au presă, nu sunt cunoscuți, nu pot fi exemple pentru noi toți. De ce? Deoarece în România actuală borfașii, eurociobanii, semianalfabeții, violatorii, derbedeii, carieriștii și penalii sunt pe primele pagini, nu acei mulți, care vor să ajungă la lumina soarelui cinstit, bucurându-se de viață.

Dacă simți mesajul acestui concurs – și dacă ai cel puțin doi copii minori – prezintă-ne familia ta în 20-30 de rânduri, despre fiecare membru scriind 5 rânduri, trimitându-ne și poze despre ei, cu permisiunea să fie publicate.

Articolele cu minimum 200 like-uri vor intra în categoria concursului 10 euro pentru un membru prezentat, sumă care va ajunge la câștigător printr-un contract oficial de colaborare. Câștigătorii vor fi aleși prin tragere la sorți. Se vor oferi și premii speciale pentru familiile nevoiașe cu mulți copii (în limita resurselor portalului).

Adresă de contact: Corbii Albi barlang655@gmail.com ( Pârâuri subterane/Búvópatakok)
Sus