Luni, 23 Septembrie 2019
Luni, 23 Septembrie 2019


Kontakt / Orice-ar fi, unguru’i de vină!

Orice-ar fi, unguru’i de vină!

Din păcate, echipa României a părăsit devreme Campionatul European de Fotbal, iar jucătorii și-au început deja binemeritata vacanță. Ca întotdeauna după un eșec, a sosit timpul să găsim vinovații.

La aceste europene jucătorii echipei României au avut un noroc nebun: chiar în primul meci au prins un arbitru din Ungaria! Din acel moment totul a devenit clar: orice se întâmplă pe teren, dacă echipa pierde, poate exista doar un singur vinovat: Ungurul!

Nu antrenorul, care alese o tactică poate defectuoasă, nu jucătorii care nu au murit pe teren, nici măcar portarul care nu a rupt totul în fața lui (cu toate că, din experiența mea de portar de rezervă al clasei în gimnaziu, am învățat că portarul care iese ori rupe mingea, ori capul adversarului).Astfel, după ce Ungurul a furat mișelește punctele binemeritate ale echipei României din acest meci, cine se mai miră că băieții (cei mai buni din Europa, de altfel) au făcut doar egal cu Elveția, iar mai apoi, acuzând șocul nedreptății cauzate de Ungur au pierdut cu Albania? Cum să se concentreze dacă la primul meci au fost atât de nedreptățiți?

Ungurul este de vină. Iar Tărtărușanu, portarul echipei României ar trebui să intre în politică căci a învățat bine prima regulă care se aplică în țara noastră: dacă ceva nu iese bine, ungurii-s de vină!

Probabil și în meciul cu Albania, când la centrarea din care a rezultat golul adversarilor a ieșit la cules fluturi, s-a gândit la Ungur, altfel nu-mi pot explica greșeala comisă.

A furat cineva zeci de milioane? Putem să uităm de asta, căci mai important este că ungurii fură țara!

A fost un accident în care au murit zeci de oameni (Colectiv)? Ungurii au pus focul, ei sunt vinovați, nu cei care au dat autorizații cu ochii închiși!

Nu avem autostrăzi? Păi de ce să facem, ca să poată ungurii să scoată mai ușor pământul strămoșesc din țară cu tirurile?

Nu avem locuri de muncă bine plătite? Ungurii au ocupat toate locurile bune!

A ieșit Marea Britanie din Uniunea Europeană? Ungurii-s de vină, nu știu cum dar vom găsi ceva!

 

După ce și Ungaria a părăsit Campionatul European de fotbal, oferind multă satisfacție unora dintre conaționalii noștri, ne-am pus, firește, întrebarea: cine este de vină de eșecul lor? Răspunsul este de la sine înțeles: UNGURII!

Sus