Luni, 11 Noiembrie 2019
Luni, 11 Noiembrie 2019


Kontakt / Angela Tocilă: Pentru că mereu ne-am mulțumit cu puțin și cu ”mai rău să nu fie”

Angela Tocilă: Pentru că mereu ne-am mulțumit cu puțin și cu ”mai rău să nu fie”

Problema mea e că habar nu am cu cine sau dacă votez, însă știu sigur că pe ... nu l-aș vota decât, poate, sub tortură. Niciodată n-am fost atât de indecisă polic ca acum, și nici n-aș fi crezut niciodată după episodul Iliescu Ion (fmm) o să ajung să mă uit la candidați precum curca-n crăci sau lemne, după cum s-a exprimat și domnul candidat Barna.

Am zis că-mi țin gura până la alegeri, să nu influențez electoratul dar mă sufoc de indignare că după 30 de ani n-am fost în stare să producem niște candidați mai de Doamne ajută, care să-și iubească țara. Atâta pretenție aveam de la ei, măcar atâta! Mult cer?


                                                                     Foto: cotidianul.ro

În fine, Dumnezeu cu mila; nu mai am nicio speranță că într-o bună zi o să mi se întoarcă acasă copiii. O să-mi văd nepoții născându-mi-se pe FaceTime și o să plâng de dor să-i țin și eu în brațe, să le simt mirosul de bebeluși și răsuflarea curată. 

Eu și cine știe câte sute de mii de nefericiți cu familiie împrăștiate prin toată lumea pentru că mereu ne-am mulțumit cu puțin și cu ”mai rău să nu fie”. Noapte bună, dragii mei!
Sus