Joi, 14 Noiembrie 2019
Joi, 14 Noiembrie 2019


Kontakt / După referendum vine bătaia generală, cu telefoane interurbane de felicitare?

După referendum vine bătaia generală, cu telefoane interurbane de felicitare?

Ura nețărmuită începe să înfunde și sportul european. Una dintre exemplele cele mai elocvente este bătaia generală care a urmat lupta celor doi giganți a MMA-ului (Arte Marțiale Mixte), irlandezul McGregpr și rusul (din Daghestan) Nurmagomedov, care s-a declanșat pe substratul jignirilor la adresa țărilor și religiilor, ale căror reprezentanți sunt cei doi.

Irlandezul a făcut observații la religia musulmană a adversarului său, distrându-se de părinții nevoiași al luptătorului din Daghestan și colac peste pupăză, a înjurat Rusia, țara lui Nurmagomedov.

Luptătorul din Daghestan – Daghestan altminteri o republică care nu este recomandată turiștilor datorită conflictelor sale latente religioase – nu a rezistat tentației, și după ce l-a bătut măr pe guralivul irlandez, a sărit în afara ringului, încercând să plătească înjurăriile aduse religiei și țării sale echipei întregi a irlandezilor.

 

Bătaia generală era înfiorătoare. La conferința de presă luptătorul din Daghestan și-a cerut scuze, dar a informat presa despre înjuriile aduse țării și religiei sale, ceea ce pentru el nu este de joacă. Nurmagomedov s-a arătat mândru, că Putin l-a sunat, mulțumindu-i că a apărat prestigiul Rusiei...

Ura nețărmuită se generalizează pe internet și în România... Înfiorător să citești mesajele taberelor adverse: înjurări, amenințări, condamnări la moarte... Fecale, muie, cătușe, oameni bătuți, fețe în sânge... 

Unde ajungem, oameni buni?

Sus