Duminică, 25 August 2019
Duminică, 25 August 2019


Kontakt / Măgărușul din Vâlcea, membru de familie al Corbilor Albi

Măgărușul din Vâlcea, membru de familie al Corbilor Albi

Cazul măgărușul bătut bestial în Satul Blănoiu, Comuna Racovița, județul Vâlcea a luat o direcție neașteptată. La insistențele Corbilor Albi, echipa poliției din localitate s-a deplasat la locul faptei, după ce a fost identificată casa datorită pozelor postate pe net (gard specific, pietre mari și peretele alb al casei).Conform referentului de presă al IPJ Vâlcea, inspector principal de poliție Sandra Bălteanu, proprietarul locuiește într-un loc unde ”semnalul nu este bun”, astfel că polițienii au luat măgărușul cu ei...

La insistențele Corbilor Albi, referentul a recunoscut însă, că măgărușul ar fi fost victima dușmăniei între două familii. Situația fiind neclară poliția locală a luat măgărușul invitându-l pe proprietar să vină după el, menționând și posibilitatea de a depune plângere împotriva presupusului vecin bătăuș.

La întrebarea Corbilor Albi despre starea măgărușului și existența unui medic veterinar în zonă, referentul nu putea să răspundă.

Localitatea, unde s-a întâmplat nefericitul eveniment, este destul de cunoscută în regiune, fiind în apropierea Mănăstirii Blănoiu – Pogorârea Duhului Sfânt.

                                                        ***

Corbii Albi încearcă să viziteze măgărușul în aceste zile, luând legătura – dacă nu s-a făcut până acum – cu veterinarii inimoși din județul Vâlcea. Măgărușul va avea o fotografie oficială pe panoul prietenilor și colaboratorilor portalului cu numele său și localitatea de unde provine.
Sus