Joi, 22 August 2019
Joi, 22 August 2019


Kontakt / Ungurii mei și ungurii vo演ri

Ungurii mei și ungurii vo演ri

Ungurii voștri vor Ardealul. Vor un teritoriu cu o populație de 4,8 milioane rom滱i și 1,2 milioane cetțeni rom滱i de etnie maghiar. Dac s-ar alipi acest teritoriu la Ungaria, ar 螽semna o țar cu 10,1 milioane unguri și 4,8 milioane rom滱i. Adic 32% din populația Ungariei ar fi de etnie rom滱. Este și motivul pentru Ungaria nu ar dori niciodat acest teritoriu. Ar da cu virgul r綦 de tot.

Ungurii voștri vin 螽 București la meci s devasteze Bucureștiul. Incredibil cum un grup de cțiva zeci de alcoolici s-au caftit cu jandarmii de a ieșit știre național.

Și-au luat b綟aie (as expected), s-au ales cu dosare penale și cam at漮. Golanii noștri 螽 schimb i-au „umilit” pe unguri din punct de vedere al distrugerilor: au fost 400, au aruncat cu pietre 螽 jandarmi apoi s-au r罳bunat pe mașinile din cartierul Pantelimon.

Ungurii voștri vor protecția Ungariei pentru minoritatea secuiasc. Și pentru asta sunt gata s strice relațiile cu Rom滱ia. Cel puțin asta a declarat un dereglat mintal, lider al unui partid extremist din opoziție care vrea mai multe voturi 螽 parlament.

Ungurii voștri nu v servesc p毃ne 螽 Harghita și Covasna, ungurii voștri v 螽jur pe limba lor c滱d cereți p毃ne 螽 limba rom滱, ungurii voștri v-ar lua g漮ul m毃ne etc.

Ungurii voștri sunt un produs al politicienilor iresponsabili,

dornici a v controla ca s nu aveți alte subiecte de discuție gen „iar 蟊 vot緆 pe nemernicii știa”, „ieșim la demonstrație și noi c a ieșit toat lumea”, „ia hai s 蟊 facem o vizit la 綼ta acas c a furat prea mult” etc. Ungurii voștri sunt legende, sau dac exist sunt cazuri extrem de izolate.

S v povestesc de ungurii mei.

Ungurii mei au pl滱s laolalt cu rom滱ii c滱d handbalistul rom滱 Marian Cozma, starul echipei maghiar Veszprem a fost ucis de niște mafioți țigani 螽 Ungaria. Și 螽 toți acești ani nu l-au uitat; unguri și rom滱i au fost uniți de durere și de dragostea pentru un sportiv extraordinar.

Din p綷ate meciul amical de anul acesta dintre Dinamo și Veszpr幦 螽 memoria handbalistului nu a avut acoperirea necesar – Roșia Montan, maidanezii și Rom滱ia – Ungaria la fotbal l-au eclipsat.

Ungurii mei i-au ridicat o statuie lui Marian Cozma, din donații, 螽 fața stadionului din Veszpr幦.

Ungurii mei patruleaz pe str罳ile din Bihor al綟uri de polițiști rom滱i. Patrulele mixte sunt deja un best-practice al colabor綖ii rom滱o-maghiare. Similar, polițiștii rom滱i patruleaz al綟uri de polițiștii maghiari 螽 Ungaria. Și nu este un proiect nou – colaborarea exist deja de 5 ani, dar de ce s vorbim despre ea?

Ungurii mei construiesc 螸preun cu rom滱ii mei o pist de biciclete care s lege Oradea de Debrecen. Pentru a facilita transportul eco și siguranța, pista nu este pe carosabil, ci pe l滱g el.

       

Ungurii mei m servesc c滱d cer chestii 螽 rom滱 (nu cer p毃ne, nu m緋滱c p毃ne). Ungurii mei iubesc Rom滱ia și mulți sunt fani ai naționalei de fotbal a Rom滱iei.

Ungurii mei 螿 detest pe T鰈廥 și spun c nu 蟊 reprezint. S spui c T鰈廥 reprezint etnia maghiar este ca și cum ai spune c Vadim Tudor reprezint rom滱ii. Deci nu.

姷ainte s mai scrieți de ungurii voștri hai s beți o p緄inc sau o bere cu ungurii mei. V asigur c v schimbați imediat optica.

Tudor Galo - Bucure演i

Textul original AICI

 

Sus