Miercuri, 20 Martie 2019
Miercuri, 20 Martie 2019


Kontakt / Pe scurt, m-am săturat de România

Pe scurt, m-am săturat de România

Ce s-a întamplat în seara și noaptea trecută în Parlamentul țării, si mai ales ce NU s-a intâmplat în stradă, nici în seara și noaptea trecută, și nici in alte 10.000 de zile, seri si nopți trecute, mi-a pus capac. M-am săturat de prostația imbecilzantă în care se complace nația noastră. 

M-am săturat de eternele chestii, spuse cu glas obosit: "Eu ce pot să fac?", "Parcă alții nu fură?", și așa mai departe. M-am săturat de ura arătată oricărei persoane care încearcă să explice, că fiecare individ cu pretenții electorale are datoria de a avea si o minima cultură politică. M-am săturat de refuzul constant al nației noastre, de a vedea care sunt valorile occidentale, care sunt deșeurile ideologice ale Occidentului, și de a alege aceste valori, în dauna non-valorilor. M-am săturat de servilismul, ipocrizia, si lichelismul românesc. 


M-am saturat de adularea nostalgică a communismului, acceptarea foștilor comuniști  ori a beizadelelor acestora  in viața politică. M-am saturat de dacopatia fudulă, ridicată la rang de patriotism. M-am săturat de tribalismul talibanic din mintea conaționalilor mei. M-am saturat de acceptarea tâmpă a legilor strâmbe, a birocratiei endemice, a șpăgii și descurcărelii. 

M-am săturat de atâția analfabeți, semi-analfabeți, analfabeți funcționali, care tropăie, majoritar, în nația noastră. M-am săturat de hipsterașii idioti, care cred că salvarea urșilor polari este mai importantă decât salvarea noțiunii de familie.

Pe scurt, m-am săturat de România. La revedere!
Sus