Marţi, 23 Octombrie 2018
Marţi, 23 Octombrie 2018


Compas / Sute de bucureșteni au fost încântați de produsele secuiești

Sute de bucureșteni au fost încântați de produsele secuiești
 

Pentru bucureșteni Târgul Ozosep un brand consacrat. Sute de bucureșteni au luat cu asalt târgul special de Sărbători Ozosep care a avut loc în perioada 7-8 decembrie în Grădina Verona din București. 


Evenimentul a fost organizat de Asociația Economiștilor Maghiari din România (Romániai Magyar Közgazdász Társaság) Filiala București, în parteneriat cu Consiliul Județean Harghita. Următoarea ediție va avea loc în februarie 2018. 


În comunicatul de presă, organizatorii au precizat că au invitat oaspeții,,într-un colțișor al Capitalei cu o atmosferă deosebită” unde au putut găsi ,,specialități pentru masa de sărbatori, de la mezeluri naturale, brânzeturi speciale, siropuri, gemuri, miere din munți, pâine de casă, produse din păstrav, prăjituri, ciocolată artizanală și de casă, sărățele, dar și pălincă bună și alte specialități... articole din piele, bijuterii handmade, cosmetice naturale, jucarii din lemn pentru cei mici și alte obicte frumoase, numai bune pentru a-i bucura pe cei dragi” (https://www.facebook.com/search/str/ozosep/keywords_search)


Nu au lipsit nici tradiționalul gulaș pregătit de bucătari pricepuți, cu cârnați speciali de casă, vinul fiert, berea sau kürtős kalács.


Cei mici au învațat la ateliere cum să confecționeze îngerași din fetru și felicitări de Crăciun. Atmosfera muzicală a fost întreținută formația SWEET JAZZ BAND din Miercurea Ciuc care a oferit un regal muzical compus din jazz și muzică de film.
Sus