Miercuri, 13 Noiembrie 2019
Miercuri, 13 Noiembrie 2019


Civitas / "Și eu cunosc bunele maniere de restaurant!"

"Și eu cunosc bunele maniere de restaurant!"

Asociația Corbii Albi lansează proiectul educativ "Și eu cunosc bunele maniere de restaurant!" prin care asigură unor copii cu situație materială modestă un curs practic de bune maniere de restaurant.

Astfel, pe 26 octombrie, copiii invitați vor învăța, în cadrul unei mese festive (în limita de consumație a 35 lei/persoană) asigurate de asociația noastră, cum se folosește un meniu tipărit, cum se comandă, cum se poartă bărbații cu femeile, cum se discută cu chelnerul etc.După două ore petrecute într-un restaurant tinerii vor participa la un concurs din cele învățate (intrare în restaurant cu o femeie/bărbat, așezare la masă, studierea meniului tipărit, conversație cu chelnerul, comandă, comportament în timpul consumației, folosirea lumânărilor romantice, cererea și plătirea notei de plată, atenția acordată chelnerului, ieșirea din restaurant).


Echipele cele mai inventive vor primi la sfârșitul masei educative un tort uriaș.

Proiectul se adresează elevilor de gimnaziu, cu situație materială modestă, atât din mediul urban, cât și cel rural, indiferent de naționalitate. Așteptăm participarea unor echipe de patru elevi, alături de un profesor coordonator. La masa festivă vor participa patru echipe a câte patru elevi și profesorii lor. Dacă numărul celor înscriși va depăși numărul locurilor disponibile, echipele participante vor fi alese prin tragere la sorți în data de 19 octombrie, 2016. 


 
                                                 (Fotografie preluată stangu.ro)

Pedagogii interesați de această posibilitate ne pot contacta la adresa de email pallszaboferenc@yahoo.com, până la data de 18 octombrie.

Vă așteptăm!

Coordonatori proiect

Pall-Szabo Ferenc, profesor
Pall-Szabo Agnes, profesor
Sus