Miercuri, 11 Decembrie 2019
Miercuri, 11 Decembrie 2019


Călimară / Sophie, Luna și părinții

Sophie, Luna și părinții

Haideți să vă mai spun o poveste adevărată. În urmă cu aproximativ cinci ani, îl cunoșteam pe Dani. Am început o relație care a durat vreo doi ani jumate.

Cel mai mișto lucru pe care l-am făcut împreună, în afară de niște concedii absolut bestiale, a fost să o adoptăm pe Sofie, o maidaneză pur sânge. Neagră, corcitură de ogar, o aristocrată. Ce mai. Ne-am despărțit.

Ca orice doi oameni care s-au iubit și s-au despărțit, o perioadă nu ne-am vorbit. După care ne-am dat noi seama că iubirea n-are absolut nicio legătură cu orgoliile și vanitățile, așa că am început să ieșim la bere. Între timp, el stând la casă și Sofie făcând pereche bună cu labradorul lui, duamna" Luna, am decis împreună că cel mai bine pentru copil” ar fi să stea la el.

Acum suntem prieteni buni și ne iubim mai mult decât ne-am iubit când eram împreună. Și ne-o spunem. Dar, cel mai important, suntem cei mai responsabili părinți.Când începe vara, discuția decurge în felul următor: Auzi, tu când îți iei concediu? Să nu ne luăm în aceeași perioadă, ca să rămână cineva cu cățeii”.

No, mie acum îmi e clar că, înainte de a iubi bărbatul sau femeia de lângă tine, trebuie să iubești omul.
Sus