Joi, 18 Iulie 2019
Joi, 18 Iulie 2019


Business / Peste 6000 de bucure演eni au luat cu asalt T漷gul Ozosep din luna noiembrie

Peste 6000 de bucure演eni au luat cu asalt T漷gul Ozosep din luna noiembrie


Peste 6000 de bucure演eni au luat cu asalt 螽 perioada 12-13 noiembrie 2016 t漷gul secuiesc gastro-cultural care a revenit 螽 locaia sa obi槃uit de pe Str Pictor Verona nr. 10-12.

La acest t漷g au participat 25 de mici produc綟ori din zona Harghita care au oferit spre v滱zare amatorilor de delicatese: br滱zeturi speciale, preparate din carne, siropuri 槐 gemuri, miere, p毃ne de cas, pr綝ituri, turt dulce, krt鰆kal塶s 槐 l嫕gos proasp綟, p緄inc din fructe alese, ciocolat artizanal, pate de bibilic 槐 multe altele. Nu au lipsit nici me演erii artizani cu juc綖ii din lemn, articole din piele, lucrate manual, produc綟orii de cosmetice naturale, iar o noutate a fost prezena v滱z綟orilor de flori. Tot o noutate a fost spectacolul artistic de Poiuri cu lumini care a fost oferit de Andrei Oelaru 螽 ambele zile.A榮dar cei peste 6000 de vizitaori s-au delectat cu Bun綟裻i secuie演i au plecat acas cu plasele 螽c綖cate de bun綟ai culinare de cea mai bun calitate, obiecte artizanale 槐 flori, iar 螽 G綖緂ina Verona au gustat gulas, krt鰆kal塶s 槐 l嫕go槐.Istoria t漷gului secuiesc din Bucure演i a 螽ceput pe 8 noiembeie 2014 c螽d a avut loc prima edi槐e, adic 螽 urm cu doi ani, iar scopul demersului, Zolt嫕 Nagy-Bege, pre榷dinte la Asociaia Economi演ilor Maghiari din Rom滱ia (organizator Ozosep),a fost s ofere bucure演enilor produse de bun calitate din zona secuiasc/,,Pe 8 noiembrie 2014, adic exact acum doi ani, am organizat prima ediie a t漷gului Ozosep 螽 Bucure演i, din dorina de a oferi publicului de aici produsele pe care le cuno演eam 槐 螽 care aveam mare 螽credere. 泱iam c acestea sunt de o calitate 螽alt 槐 c merit s fie savurate 槐 cunoscute de c漮 mai multe persoane exigente, c綖ora le pas de ceea ce pun pe mas familiei lor.Prin aceast iniiativ am dorit s oferim, totodat, 槐 micilor produc綟ori din zona Harghita 槐 螸prejurimi o 榮ns de a-槐 dezvolta afacerile 槐 de a-槐 face cunoscute produsele pe o pia cu potenial ridicat. 姷 cei doi ani am str綧綟ut o cale lung, dar credem c a meritat tot efortul 槐 am avut parte de foarte multe satisfacii 槐 de un feedback foarte bun din partea clienilor 槐 a comercianilor. 姷 spatele celor 12 ediii de p滱 acum st o echip superb 槐 dedicat, care pe baz de voluntariat, a organizat acest eveniment.”

Zolt嫕 Nagy-Bege a precizat pentru Corbii Albi, c a fost o ediie reu槐t, iar vremea rece 槐 v滱tul nu au putut s 蟊 in 螽 cas pe bucure演enii care deja 螽 cei doi ani care au trecut de la prima ediie au ajuns s 螽dr緁easc tradiia secuiasc.
Sus