Luni, 23 Septembrie 2019
Luni, 23 Septembrie 2019


Business / De la români pentru maghiari: scuter Vespa

Este grațios, are un stil cu totul aparte… și le-am propus lui Robert și Cosmin să-l încerc. Au fost de acord. M-am bucurat enorm: încă o experiență nouă, adică ceva deosebit, special, atipic: mersul pe un scuter Vespa prin Cluj. 

Mi-a surâs ideea de a trece printr-o astfel de experiență și le-am scris celor de la Vespa Cluj pe Facebook, propunând să încerc scuterul și să descriu experiența în limba maghiară pe blogul meu personal. Au zis: în regulă. Nu au obiectat deloc, chiar le-a fost pe plac ca cineva să scrie în limba lui Petőfi pentru o categorie de potențiali clienți minoritari din punct de vedere lingvistic. 

Așa ar trebuie să reacționeze toată lumea, cred, pentru că mai există mulți maghiari în Cluj, iar canalele lor de comunicare pot fi accesate numai de maghiari. Cu alte ocazii, alte firme sau persoane n-au avut obiecții clare, exprimate deschis, ei mi-au dat de înțeles voalat că nu au nevoie de un blogger de limbă maghiară. Punct.


                                                                    Frumuseți

Nu am regretat niciun moment faptul că weekendul l-am petrecut, în mod excepțional, printre betoane. Am fost recompensat de experiența unică oferită de scuterul Vespa.

După ce l-am preluat de la Cosmin, care mi-a explicat cum trebuie condus, câteva minute bune nu am îndrăznit să merg decât… drept. După ceva timp am intrat într-un sens giratoriu, și cu toate că prietena s-a mișcat puțin, înclinând balanța spre partea cealaltă, am reușit să-mi mențin echilibrul. După încă câteva minute am și semnalizat…

Ne-am dus la cumpărături, am transportat o prietenă la și de la o zi de naștere, am ieșit până la Ciurila, am admirat vârful Măgura Mică, sâmbătă noaptea am transportat un prieten pilit de la Bulgakov la Cafeneaua Rhédey din centru, le-am oferit o scurtă plimbare celor doi fii ai celui mai bun prieten.


                                             Poți admira și Vârful Măgura Mică de lângă Ciurila

În atâtea locuri nu am umblat în Cluj într-o singură zi: pe lângă faptul că este elegant, grațios chiar, Vespa este foarte practic: consumă puțin, e rapid, poți să-l parchezi aproape oriunde fără să plătești! De asemenea, am găsit tot felul de alibiuri numai să-l pot conduce.

Robert și Cosmin lansează, oficial, în perioada 5-6 mai serviciul de închiriere Vespa. Vor expune, pe Bulevardul Eroilor din Cluj, scuterele, vor sta de povești cu cei interesați și curioși, vor explica ce înseamnă Vespa pentru ei. De asemenea, vor avea surprize pentru cei ce vor rezerva chiar în această perioadă scuterele, iar o parte vor avea șansa să câștige această experiență unică prin tragere la sorți.

Evenimentul îl găsiți aici.


Sus