Joi, 21 Noiembrie 2019
Joi, 21 Noiembrie 2019


Business / Spiritul întreprinzător face rădăcini în Găgăuzia: afaceri inedite – aburire în butoiul din cedru

Spiritul întreprinzător face rădăcini în Găgăuzia: afaceri inedite – aburire în butoiul din cedru

Spiritul intreprinzător occidental începe să facă rădăcini și în Găgăuzia, teritoriul autonom al Republicii Moldova. Regiunea fiind nu foarte bogată, capitalul de pornire fiind minim, întreprinzătorii sunt nevoiți să completeze aceste lipsuri prin idei originale, specifice locului.

     

Elizaveta Arnăut, tînără doamnă antreprenoare, și-a deschis recent o afacere inedită în orașul Comrat, UTA Găgăuzia, Republica Moldova. A realizat cu succes ideea de proiect participând la seminare unde și-a dezvoltat competențele de scriere și realizare a proiectelor. 

Salonul nou-deschis oferă servicii inedite: aburire în butoiul din cedru. O procedură complexă durează 45-50 de minute, costă 200 de lei și include în sine 15-20 minute de aburire în butoiul respectiv apoi vizitatorului i se propune să se odihnească 15 minute, fiind invelit cu o peliculă; urmează masajul relaxant cu uleiuri fine. 

Ca încheiere a procedurii complexe pacientul este servit cu o cană de ceai din plante medicinale. 


– Vizitatorii salonului se pot trata de anumite boli ale articulațiilor sau ale căilor respiratorii. Procedura de aburire în butoiul din cedru ajută la eliminarea toxinelor din organism. Într-o singură sesiune se ard 900 de calorii – spune Elizaveta Arnăut.
 
                                                                   ***
Salonul Fito&Prof se găsește în orașul Comrat str. Pobeda 69/1.Se poate apela la numărul: +37369742969

Sus