Joi, 18 Iulie 2019
Joi, 18 Iulie 2019


Business / Ozosep 螽 Bucure演i – bucure演enii s-au delectat cu produse secuie演i

Ozosep 螽 Bucure演i bucure演enii s-au delectat cu produse secuie演i

姷 perioada 11-12 martie 2017 a avut loc 螽 Gr緂ina Verona din Bucure演i ediia cu num綖ul 17 a t漷gului cu produse secuie演i (eveniment organizat de: Asociaia Economi演ilor Maghiari din Romania, Filiala Bucure演i, 螽 parteneriat cu Camera Agricol a Judeului Harghita).

Au fost dup estim綖ile organizatorilor peste 4000 de vizitatori. A榮dar se poate spune a fost m綖i榣rul oferit de secui bucure演enilor.

La aceast ediie 24 de produc綟ori din zona Harghita au venit cu br滱zeturi, mezeluri produse 螽 cas, siropuri 槐 gemuri naturale, miere, pr綝ituri, turt dulce, ciocolat de cas, s綖裻ele, p滱 la pateu de bibilic, p綼tr綮 afumat, pr綝ituri, juc綖ii din lemn, articole din piele, lucrate manual, cosmetice naturale, obiecte din ceramic.La t漷g s-au preparat deliciosul gula滾l unguresc, krt鰆kal塶s, l嫕gos, Hotdog secuiesc, Sekler Hot Dog, cu carne sau cu tofu pentru vegetarieni.

Pentru copii s-a organizat atelierul de creaie unde cei mici au 螽v裻at s fac zambile 槐 p綯u槐 de h漷tie.Organizatorii au precizat c deja aceat t漷g lunar a devenit loc de 螽t滎nire pentru ungurii care locuiesc 螽 Bucure演i (un alt loc de 螽t滎nire este la liturghia 螽 limba maghiar care are 螽 fiecare duminic la Biseric B綖裻ia).
Sus