Cărți sosesc, cărți pleacă – könyvek jönnek, könyvek mennek

Cărți sosesc, cărți pleacă  –  könyvek jönnek, könyvek mennek

Interesul pentru citit în limba maghiară este în creștere. Anticariatele online din Ungaria își îmbunătățesc serviciile destinate Transilvaniei, unele librării reușind chiar să doboare recorduri. Un colet cu cărți de la Anticariatul Hernadi  (hernadi-antikvarium.hu) din Budapesta ajunge la ușa clientului în 3-4 zile, ceea ce înseamnă performanță în lumea de azi.

Au sosit cărțile comandate de la hernadi-antikvarium.hu. Servicii impecabile.

De reținut și serviciile Anticariatului-Librăriei online Bookline din capitala Ungariei, care trimite cărțile comandate prin curier special, căutând compromisuri în procesul predării coletului, acceptând diferite puncte de întâlnire-predare, în funcție de posibilitățile părților.

În Transilvania cele două anticariate maghiare online-librărie (www.retrolibris.ro respectiv www. antikvarius.ro) sunt căutate de cititori și de colecționari așișderea, nu în ultimul rând pentru publicațiile editurilor Kriterion și Dacia.

Și Biblioteca Corbii Albi are succesele sale mărunte., fiind sunați-apelați tot mai des de diferite personae iubitoare de cărți, cerându-ne sfatul.

Pornesc la drum cărțile alese de Corbii Albi pentru cititoarea din Florești (originară din Szilágycseh)

În aceste zile pregătim cel mai mare pachet din acest an pentru cititorii care apelează la noi, cererea venind de la o directoare de firmă din zona metropolitană a Clujului (originară din Cehu Silvaniei), care este interesată pe de o parte de romane clasice (A Notre Dame-i toronyőr, Monte Cristo grófja, Jane Eyre, Jókai Mór), pe de altă parte de literatura modernă.

Deci oameni buni, după cum vedeți, cărți sosesc, cărți pleacă. Könyvek jönnek, könyvek mennek – megtartanak.

Leave a Reply

Your email address will not be published.