Angela Tocilã: Pentru cã mereu ne-am mulțumit cu puțin și cu ”mai rãu sã nu fie”
Angela Tocilã: Pentru cã mereu ne-am mulțumit cu puțin și cu ”mai rãu sã nu fie”

Problema mea e cã habar nu am cu cine sau dacã votez, însã știu sigur cã pe … nu l-aș vota decât, poate, sub torturã. Niciodatã n-am fost atât de indecisã polic ca acum, și nici n-aș fi crezut niciodatã dupã episodul Iliescu Ion (fmm) o sã ajung sã mã uit la candidați precum curca-n crãci sau lemne, dupã cum s-a exprimat și domnul candidat Barna.


Am zis cã-mi țin gura pânã la alegeri, sã nu influențez electoratul dar mã sufoc de indignare cã dupã 30 de ani n-am fost în stare sã producem niște candidați mai de Doamne ajutã, care sã-și iubeascã țara. Atâta pretenție aveam de la ei, mãcar atâta! Mult cer?
                                                                     Foto: cotidianul.ro
În fine, Dumnezeu cu mila; nu mai am nicio speranțã cã într-o bunã zi o sã mi se întoarcã acasã copiii. O sã-mi vãd nepoții nãscându-mi-se pe FaceTime și o sã plâng de dor sã-i țin și eu în brațe, sã le simt mirosul de bebeluși și rãsuflarea curatã. 
Eu și cine știe câte sute de mii de nefericiți cu familiie împrãștiate prin toatã lumea pentru cã mereu ne-am mulțumit cu puțin și cu ”mai rãu sã nu fie”. Noapte bunã, dragii mei!